Compact, klein en mobiel, dat zijn de kernwoorden als we de mobiele zonnepark oplossing iKube van Pro 3D moeten beschrijven. De iKube is een mobiele compacte schone stroomvoorziening bestaande uit meerdere zonnepanelen die dankzij een slim uitgedachte constructie openklappen tot een lokaal zonnepaneelparkje

 

iKube_IS_000

 

Totaaloplossing.

De iKube is echter meer dan alleen een draagconstructie voor de zonnepanelen. In de iKube zit ook een omvormer en accu’s. De capaciteit en vermogens verschillen afhankelijk van het model en de configuratie.

Het kleinste model, de F50, heeft een afmeting in gesloten toestand van maar 70cm in alle drie de dimensies. Het piek vermogen van de zonnepanelen is 350 Watt en de capaciteit van de ingebouwde accu bedraagt 2700 Wh.

De grotere broer, de F150, meet 127 cm bij 127 en is 120cm hoog in ingeklapte toestand. Het totale piekvermogen van het zonnepark is 1400 Wattpiek. De accucapaciteit is 10.800Wh.

Bij beide modellen is het echter mogelijk om middels de optielijst de capaciteiten van de accu’s en omvormer te vergroten.

Hieronder kan je zien hoe snel je het mobiele zonnepark opzet met twee personen.